- "AI PARTE, AI CARTE - FUNCIARA" - proiect demarat la nivelul UAT Branesti in luna mai a anului 2018 prin incheierea  contractului de servicii de inregistrare sistematica in Sistemul Integrat de Cadastru si Carte Funciara a imobilelor. In cadrul acestui proiect, cetatenii comunei vor fii inregistrati gratuit in sistemul de cadastru si carte funciara.

- "Amenajare acces în Autostrada A2 și a drumurilor de legătură cu aceasta din comuna Brănești, Județul Ilfov" - Amenajarea accesului în Autostrada A2 este etapa 1 dintr-un proiect mult mai amplu conceput de Primăria Brănești, finalizarea acestuia aflându-se în diverse etape de realizare, astfel:

  • Etapa 1 – realizarea accesului în Autostrada A2 și a drumurilor de legătură se află în execuție cu termen de finalizare 24.08.2021
  • Etapa 2 – realizarea pasajului suprateran peste calea ferată București – Constanța pentru a devia traficul greu în afara comunei. Se află în licitație pentru faza de studiu de fezabilitate și proiectare tehnică. Deschiderea ofertelor va avea loc astăzi, 01.09.2020, urmând ca în perioada următoare să se facă evaluarea ofertanților.
  • Etapa 3 – strâns legat de etapa 2, are scopul de a devia traficul greu din comuna Brănești spre accesul în Autostrada. Acesta se află în stadiul de studiu de fezabilitate.
  • Etapa 4 – Reprezintă realizarea unui pasaj suprateran peste Autostrada A2 și accesul în DJ 100 a întregii infrastructuri de drumuri create, în așa fel încât Primăria Brănești să poată realiza declasificarea DJ100 din drum județean în drum comunal și limitarea tonajului greu, cu excepția riveranilor.
Planul întregului proiect poate fi descărcat aici -> pdfAcces A2 Brănești.pdf
- "PLATFORMA INDUSTRIALA BRANESTI, ADAPOST ANIMALE SI CLINICA VETERINARA" - in cadrul acestui proiect s-a demarat procedura de achizitie a proiectului tehnic si a lucrarilor de executie pentru realizarea adapostului de animale.

 

- Centru Multifunctional, Educational si Cultural in Comuna Branesti, Judetul Ilfov

 Pentru probleme cu iluminatul stradal va rugam sa apelati urmatoarele numere:

  • Mobil: 0371.304.704
  • Fix: 021.315.09.83